Erbjudande februari 10%

Februarierbjudande

🎧👀 Just nu erbjuder jag 10% rabatt pĂ„ Walk and Talk FriskvĂ„rd – Coaching för dig som vill anvĂ€nda dig av ditt friskvĂ„rdsbidrag!

đŸ‘ąđŸ‘ĄđŸ‘ đŸ„żđŸ‘ŸđŸ‘ž Walk and Talk, det Ă€r mĂ„nga som tror att vi ska gĂ„ ut och gĂ„ dĂ€r jag befinner mig, men mitt koncept innebĂ€r att vi samtalar i telefon. SĂ„ du som kund kan befinna dig pĂ„ Gotland, Abisko, Malmö eller i LuleĂ„, men vi ses aldrig utan möts via telefon.

👟📞Walk and Talk FriskvĂ„rd erbjuder kombinationen promenad och telefonsamtal med ett fokus pĂ„ kost- och motionsrĂ„dgivning, stresshantering, meditation och rökavvĂ€njning enligt Skatteverkets regler för friskvĂ„rdsbidrag.

😏 Kanske tĂ€nker du att allt detta kan du redan, men det finns sĂ„ mycket nĂ€r vi tĂ€nker kost och trĂ€ning, kanske att stressĂ€ter du eller hur kan du trĂ€na din andning? Möjligheterna Ă€r mĂ„nga! MĂ„nga kĂ€nner av den psykiska ohĂ€lsan, dĂ€r vet jag att kreativa tankar stĂ€rker vĂ„rt hĂ€lsokonto bĂ„de till kropp, knopp och sjĂ€l!

đŸ€”đŸ§đŸ˜‰ Som HĂ€lsoinspiratören Tina Ă€lskar jag att snurra fart pĂ„ folks tankar till att stĂ€rka sitt hĂ€lsokonto bĂ„de till kropp, knopp och sjĂ€l. Det Ă€r frĂ„n min erfarenhet, mina möten med mĂ€nniskor och tankar som jag delar med mig av.

Tidigare kunder ha sagt att Tina inger ett lugn och hon söker efter referenspunkter, som öppnar tankarna hos kunden. Tina har en positiv energi, dÀr möjligheter alltid finns.

🏆🏆🏆🏆 Hur vill du stĂ€rka ditt hĂ€lsokonto?

đŸ“« Det finns mĂ„nga möjligheter med Walk and Talk FriskvĂ„rd, dĂ€r vi kan hĂ„lla oss inom Skatteverkets regler för att erbjuda just dig att anvĂ€nda friskvĂ„rdsbiraget. Är du nyfiken hör av dig sĂ„ bokar vi in ett 30 min gratis samtal, sĂ„ ser vi vart vi hamnar.

🎁 10% rabatt gĂ€ller tom 14 februari! 

đŸ“» Varför inte ta chansen att lyssna pĂ„ min podd eller lĂ€s mina krönikor, sĂ„ fĂ„r du ett hum om hur jag tycker om att sĂ€tta fart pĂ„ tankar!

LĂ€mna ett svar