Dags att ladda inför semestern?

Sommar

Hur många veckor är det kvar tills du går på semestern? Länge kanske du tänker, men vips så var det ledigt och vips så var det över eller hur?

Så min fråga är då, om du är redo eller stressar du in i din semester och har du svårt att landa? Hur många dagar tar det innan du landar när du har fått din semester?

Nu vill jag inte stressa dig, men tänk ändå tanken att gå in för landning lite mjukare och lite mer redo än du varit tidigare år? Vad tror du om det?

Jag läste i en tidning att om vi hittar återhämtningen i vår vardag, så behöver vi inte så lång tid innan vi landar när vi har en längre ledighet.

Så just nu är det v15, så kanske det är 10-12 veckor till ledigheten står där och väntar på oss. Och med andan i halsen så känns det både skönt och superstressande. Känner du igen dig?

Så jag tänker varför inte redan nu medvetet styra in för en lugnare semesterlandning? Vad sägs om det?

Så jag tänker varför inte fundera över Walk and Talk coaching mitt koncept som jag måste säga är unikt, då det är jag som format konceptet som jag erbjuder. Konceptet har 7-8 veckor att genomföra och vart är du då? I närheten av din semester kanske?

Du kan bo vart du vill i landet för min Walk and Talk coaching gör jag via telefon, när vi är ute och går. Du där du befinner dig och jag här i Luleå.

Skulle det vara så att du bor i Luleå då tycker jag att du ska komplettera coachingen med min YAPS Yoga-Avslappning-Pilates-Stretch passet som jag kör genom Gymmix. Jag kör passet två gånger i veckan och det är 5 veckor kvar av terminen.

Hur låter detta? Nyfiken hör av dig så berättar jag mera och du kan läsa mer under fiken mera!

Så varför inte göra en mjukare landning inför semestern i år?

 

Lämna ett svar