Coaching som Julgåva = Sant!

Halsoinspiratoren_Tina

Coaching som julgåva 🎁= Sant❤ ! I år det lite speciellt! Julgåvan är 450:-, men i år kan företagare ge 1 000:- extra som gåva! Så möjligheten att ge ett presentkort på coaching för 1 450:- inkl moms finns i år!

Det är därför Friskoteket erbjuder Walk and Talk inspirerande samtal med fyra tillfällen för just nu 1 450:- inkl moms. För att fler arbetsgivare ska få möjligheten till att ge inspiration och en härlig kickstart på 2021 till sina anställda.

Walk and Talk inspirerande samtal innehåller 4 samtal. Du kan befinna dig vart som i landet för det är via telefon vi träffas och så tar vi en promenad samtidigt.

En kund fick frågan: Vad tyckte du om upplägget promenad och samtal? Mycket bra, det händer något när man rör på kroppen, är ute i naturen och får utmana sina tankar. Bra kombo!

Skatteverket har godkänt presentkort som detta. Jag har kollat!

Vill du veta mer hör av dig! Skickar presentkort och faktura via mail.

I år är ett år då vi behöver sprida extra inspiration för både kropp, knopp och själ! Så låt oss hjälpas åt att inspirera livet lite extra!

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och konceptet är så bra, för du kan befinna dig i Skåne och jag här i Luleå. Du kan även använda WoT på ditt friskvårdsbidrag om vårt fokus är stress, kost, träning, rökning, meditation. Hör av dig så berättar jag mer!

Önskar en riktigt fin dag!

Lämna ett svar