Boka 3 timmar betala för en!

Nu klämmer jag ut det sista ur citronföreläsningen och erbjuder 3 timmar för priset av en! Föreläsningen körs tom 30 september 2023!

När livet ger oss citroner! En uppfriskande föreläsning!

Vi har alla levt i en märklig tid och alla har vi på något sätt tappat fotfästet en eller flera gånger, men nu är det dags att forma den nya vardagen.

Det vi fokuserar på det växer, så vart vill du lägga ditt fokus? På det du inte kan och har, eller vågar du välja en positiv frekvens för ditt liv? En positiv frekvens, som kan få dig att må bra trots allt och mitt i allt.

😉 Vågar du le när du tar en promenad? Vet du om att du kan rädda liv med ditt leende? Så våga le mer det stärker både dina muskler i ditt ansikte och räddar liv. 

Som din mentala hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på fastbrända, vidbrända och svedda tankar. Till att inse och förstå att livet är ditt, möjligheterna är dina, men så även ansvaret.

Så om du utgår från din plattform här och nu, vem är du då? Vi har alla varit med om en resa, som har gett oss erfarenheter stora som små. Så vad tar du med dig från din resa, för att bli något mer än du var förut?

Under föreläsningen kommer jag att dela med mig av hur du kan:

  • Utgå från din plattform här och nu
  • Se dina erfarenheter som en utbildning
  • Se att det du fokuserar på det växer, så vart vill du lägga ditt fokus?
  • Inse och förstå att även små steg, kommer att förändra livsresan stort.
  • Stärk, förändra och utveckla dina vanor för ett starkare Hälsokonto
  • Använda dig av ordens magi, för att stärka den mentala hälsan.
  • Hitta din Self Care för både kropp, knopp och själ.

Föreläsningen är en coachande och inspirerande tillfälle för både kropp, knopp och själ. Föreläsningen är enbart på plats, för att få ut det mesta av tillfället. Ett tillfälle som kommer att ge så mycket mer än ni kan ana, både för kropp, knopp och själ!

Varför inte läsa någon av mina krönikor, för att få en bättre bild. Hur jag som din mentala hälsoinspiratör älskar att snurrar fart på dina fastbrända, vidbrända och svedda tankar. 

Hör av dig via kontakta, så tar vi det därifrån. Jag är nåbar hela sommaren, och kan även ta uppdrag under sommaren.

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar