Att välja medvetna vägval!

Varje dag är du och jag mitt i livet, trots allt som händer i världen. Varje dag gör du och jag vägval, även om vi inte är medvetna om att vi väljer. Varje dag och tom flera gånger om dagen, händer det saker mitt i våra liv, där vi gör små som stora vägval.

Många av valen gör vi av gammal vana utan att ens tänka oss för, men hur ofta gör du nya val utan att medvetet välja? Hur ofta väljer du en ny väg, när du upptäcker att det här blev ju lite galet? Och hur ofta känner du tacksamhet, när livet stoppar dig. När du för dig har gjort ett bra vägval?

Så idag undrar jag vad skulle hända, om du valde att göra flera av dina vägval mer medvetna? Skulle du då, kunna stärka din må bra frekvens för livet? Eller vad skulle då kunna hända?

Jag ser själv att jag har blivit så mycket mer medveten om mina vägval, stora som små ju äldre jag blir. Eller kanske det är pga mina resor och livet, som det har varit dom senaste åren. Det jag känner helt klart det är att medvetna vägval, det har blivit en smakrik krydda för att stärka min må bra frekvens för livet.

Jag vet att jag har vid flera tillfällen gjort flera bra vägval som jag vågat stå för, men där dörren har smällt igen rakt på min näsa där vägen har visat sig vara fel. Jag minns förra hösten, när vi hade typ en paus i Corna, så tackade jag ja till en möjlighet.

Vad händer?

Så börjar veckans krönika. Vill du läsa hela se under fliken krönikor där hittar du flera krönikor fyllda med tankesnurr för både kropp, knopp och själ. Varje vecka gör jag även en femma som jag kallar det till Luleå Gratistidning och här kommer extra tankesnurr till dig. Det är så lätt att livet bara rullar på, men stopp stanna våga vara medveten i ditt liv. Det är en så mycket mer spännande krydda än du skulle kunna tro.

Behöver du hjälp med att sätta fart på fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar? Varför inte kolla in mitt unika koncept Walk and Talk coaching. Just nu så kostar första samtalet 200:- och tycker du att det här var bra, då kan du komplettera med dom resterande tre samtalen.

Hoppas jag satte fart på tankar stora som små!

Önskar dig en underbar och härlig dag!

 

Lämna ett svar