Alla kan göra något!

Alla kan göra något!

Denna krönika är publicerad 2022-03-09 och fortsättningen hittar du under krönikor.
Hoppas det ska smaka för både kropp, knopp och själ!

Vad är det som händer i vår värld? Det är lätt att vi helst vill stoppa huvudet i sanden, och hoppas att allt snart går över eller hur?

Så idag tänkte jag boosta dig, med små möjligheter som du faktiskt kan göra mitt i allt som händer.

  1. När du på morgonen vaknar, börjar din dag med att skicka kärlek och omtänksamma tankar till nära och kära, till dom som är mitt i allt som händer och även till dig själv.
  2. Flera gånger om dagen, stanna upp och medvetet andas långsamma sköna andetag och boosta dig själv och alla omkring dig, med omtänksamhet och kärlek mitt i allt som händer.
  3. När vi är ute och går, våga ge ett leende till alla du möter. För du vet inte vad som snurrar i deras tankar, och för en kort sekund kan du bryta av orostankarna med ett leende.
  4. Varför inte på din promenad skicka omtänksamma och kärleksfulla tankar, till alla bilister du ser och alla som åker förbi i bussen. Jag önskar dig och er en omtänksam och kärleksfull dag idag.
  5. Varför inte sätta dig i en fin skogsglänta, och bara fyllas av naturens kärlek till dig. Där du kan ta en stund till att landa och skicka omtänksamma och kärleksfulla tankar, till dig själv och många andra.

Vill du läsa fortsättningen se under fliken krönikor Alla kan göra något! V10 2022

Som krönikör älskar jag att spetsa till mina ord, för att dom ska nå ända in till dom där fastbrända och vidbrända tankarna, som många av oss har. Jag vill verkligen att du ska inse och förstå att livet är ditt, möjligheterna är dina, men även ansvaret. Detta insåg jag själv en majdag 1996 och jag bestämde mig för att söka reda på den möjliga och positiva frekvensen för livet istället.

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och det är från mina erfarenheter, mina möten med människor och mina tankar jag arbetar utifrån.

Jag får ofta höra att jag har en härlig fingertopps känsla i mitt sätta att coacha i mitt Walk and Talk koncept och att jag bubblar över av inspiration och motivation när jag föreläser.

Just nu får du 20% rabatt på Walk and Talk coaching om du väljer söndag som din coachingdag.

Vill du komma i kontakt med mig?

Stärk ditt mentala Hälsokonto med Hälsoinspiratören Tina Persson

Lämna ett svar