Alla kan göra medvetna val!

Halsoinspiratören Tina V13 2022

Det är så lätt att fastna i att jag har inte rättigheten eller möjligheten, men vi har alltid möjligheten när det gäller våra egna val. Även om vi säger att vi inget val hade, så är det ändå vi som väljer och gör våra val eller hur?

Jag minns en coachkund som inget val hade, men hen insåg under vårt samtal att det hade hen ändå. Sen var frågan vilket val hen valde och så när valet var gjort, kunde vi arbeta vidare därifrån.

Det är när du och jag inser och förstår att vi har denna rättighet, som vi kan krydda livet lite extra varje dag och flera gånger om dagen. Vi kan alltid krydda livet, mitt i allt och trots allt, när vi inser och förstår att vi faktiskt kan det.

Det är så lätt att säga att jag vet inte och jag förstår inte och jag kan inte, men då är det dags att stanna upp och börja fundera medvetet. Jo, jag vet är vi inte vana så är det svårt, så är det med allt, men det är då jag finns här med mina frågor för att dra i alla dina tanketrådar.

Som Hälsoinspiratören Tina så älskar jag att snurra fart på folks tankar och kanske har du sett att det finns ett erbjudande om 200:- för första coachsamtalet och detta pris kommer även att gälla under april månad, som en påskpresent. Nyfiken se gärna under mera på hemsidan och så hör du av dig, så bokar vi in ett kortare samtal för att se om vi matchar.

Så alla kan göra medvetna val, spela roll vem du är som jag tar upp i dagens femma som är publicerad i Luleå Gratistidning. Vill du läsa krönikan som passar till just denna femma så hittar du den på krönikesidan här på hemsidan.

Vad vill du att jag ska skriva om under våren? Jag tar gärna emot tips och utmaningar, stora som små.

💖 Önskar dig en underbar och fin dag, mitt i allt och trots allt!

 

Lämna ett svar