14,2% i Alla Hjärtans rabatt!

Alla Hjärtans Gåva

💝💝💝 Vem får dina Alla Hjärtans gåvor i år? 💖💖💖

🎁 När gav du dig själv en Alla Hjärtans gåva?

📝 Denna vecka skriver jag i min krönika om hur vi kan ge en Alla Hjärtans gåva till fler och jag tänker också, varför inte ge oss själva en Alla Hjärtans gåva?

💌 Så vad sägs om 4 timmars coaching och två små böcker Tinas Tankar fyllda med syrliga karameller för både kropp, knopp och själ? Du får denna helg Alla Hjärtans rabatt med 14,2% på priset 2 080:- = 1 784:- inkl moms!

🎈 Eller vad sägs om att betala 650:- för första timmen och därefter se om konceptet passar dig? Var det din cup of te, så kan du uppgradera till ett komplett paket. Totalt pris 2 080:- inkl moms.

👀🎧 Walk and Talk coaching är mitt nya koncept där vi möts i telefon, tar en promenad och sätter fart på tankar. Det gör att du som kund kan finnas från Skåne i söder till Abisko i norr.

👟 Har du friskvårdsbidrag? Då kan du boka Walk and Talk Friskvårdscoachning! Många tänker med kost och träning kan jag, det var ju synd. Men jag lovar det finns så mycket mer inom kost, träning, meditation som vi kan snurra fart på. Så hör av dig så bokar vi in ett 30 min gratis samtal och så ser vi vart det tar vägen.

🧐 Kommentar från tidigare kunder: Tina har en fingertoppskänsla som öppnar nya tankar. Hon inger ett lugn och ställer finurliga frågor.

💖💝🎁 Så varför inte ge bort en Walk and Talk Coaching till fler?

Mer info https://lnkd.in/dMR-KCv

Hur vill du stärka ditt hälsokonto i vår?

Vad är hälsa för dig? För mig är hälsa både kropp, knopp och själ!

Det er dags att satsa på den mentala hälsan i vår! 14,2% just nu på Walk and Talk Coaching!

Lämna ett svar