🖋 Hej! VĂ€lkommen till chatten

HOBS

🖋 Hej!………………………………………..

🧐 Det dök upp en annons i social media, dĂ€r HOBS sökte volontĂ€rer till sin stödchatt för ett tag sedan.

🧐 NĂ€r jag hade lĂ€st igenom, kĂ€nde jag att det hĂ€r Ă€r nĂ„got jag vill göra. HĂ€r kommer jag att finnas som hjĂ€lp, och jag kommer Ă€ven att utveckla mig sjĂ€lv som mental hĂ€lsoinspiratör.

💝 Stödchatten finns till för ung som Ă€ldre. För dig som sjĂ€lv Ă€r överviktig och har obesitas, men Ă€ven för dig som finns vid nĂ„gon sida som i ett av mina samtal.

😏 Det Ă€r lĂ€tt att vi fastnar i ett fokus pĂ„ mat och trĂ€ning, men det finns faktiskt fler saker att lĂ€gga fokus pĂ„, för att hitta motivationen.

🧐 SĂ„ under chattsamtalet blev var nyfiken pĂ„ vad gillar ni att göra? Var finns motivationen? Vad Ă€r era livsmĂ„l? Vart fanns tanke lĂ„sningarna, för personen som skrev.

🌞 Efter ett lĂ„ngt chattande samtal, sĂ„ tackade besökaren för tĂ€nkvĂ€rda tankar och rĂ„d. Det hade varit givande att fĂ„ prata med oss pĂ„ chatten.

🙏 Jag tackade och skrev ocksĂ„ att hen var vĂ€lkommen tillbaka till chatten, men Ă€ven ett tips till sambon.

💖 NĂ€r vi hade stĂ€ngt chatten för kvĂ€llen, sĂ„ fylldes jag av enorm tacksamhet och glĂ€dje. För att just denna personen hade hittat modet och nyfikenheten, som gjorde att hen valde att trycka pĂ„ knappen pĂ„ hemsidan hobs punkt se.

đŸŒ· SĂ„ idag vill jag tipsa pĂ„ nytt om denna möjlighet. En möjlighet som finns hĂ€r mitt framför vĂ„r nĂ€sa, för dig som Ă€r överviktig och obesitas, men Ă€ven för dig som finns vid nĂ„gons sida.

đŸ€© Jag mĂ„ste ocksĂ„ sĂ€ga att skrivchatta Ă€r sĂ„ givande, det ger en möjlighet dĂ€r dina ord verkligen Ă€r svart pĂ„ vitt. Under samtalet kan vi bĂ„da gĂ„ tillbaka och se vad skrev vi tidigare, för att se vart vi ska fortsĂ€tta gĂ„.

🧐 Att prata finns pĂ„ flera sĂ€tt och att skriva gör att vi blir medvetna om det vi tĂ€nker och tycker, det blir ju pĂ„ prĂ€nt svart pĂ„ vitt. Det ger helt klart ytterligare en nivĂ„, för att snurra fart pĂ„ tankar som sitter fastbrĂ€nda inom oss.

💝 HOBS upplĂ€gg med stödchatten, tycker jag Ă€r sĂ„ bra och hoppas att fler ska hitta denna möjlighet att besöka chatten.

🧐 Jag hoppas att fler ska upptĂ€cka att vi behöver prata, vart Ă€n i landet vi bor. SĂ„g pĂ„ Tildes soffa och dĂ€r det kom upp just att fler borde prata, inte bara i storstan.

đŸŸ Att prata finns pĂ„ sĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt, och mitt sĂ€tt Ă€r att utgĂ„ hĂ€rifrĂ„n och se framĂ„t inte grotta för mycket bakĂ„t. DĂ€r finns det andra som Ă€r superduktiga. SĂ„ det finns olika sĂ€tt, och beroende pĂ„ behovet, vart vi ska vĂ€nda oss.

😏 NĂ€r pratade du med nĂ„gon senast, om dina fastbrĂ€nda tankar?

💗 PĂ„ bilden ser du tiderna nĂ€r stödchatten Ă€r öppen, och numera finns det Ă€ven en telefon tid.

💝 Med den erfarenheten jag fĂ„tt hittills, sĂ„ vore det sĂ„ kul om det fanns nĂ„got projekt. Som har eller skulle vilja starta upp en stödchatt, dĂ€r jag skulle kunna ta uppdrag som mental hĂ€lsoinspiratör.

đŸŒžđŸŒ· Önskar en underbar och hĂ€rlig dag!

LĂ€mna ett svar